Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.
Ο προβλεπόμενος χρόνος παράδοσης είναι 5-7 μέρες
ESPA

Πολιτική Ποιότητας

 

Η μέχρι τώρα πορεία της εταιρείας μας, βασίστηκε στη φιλοσοφία μας για την ποιότητα και το σεβασμό στον πελάτη και τον καταναλωτή. Η αντίληψη αυτή εκφράζεται μέσα από τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

 

·       Πελατες

Ανταποκρινόμαστε  στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας και κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες. Οι πελάτες μας είναι οι υποστηρικτές μας και οφείλουμε να τους ενημερώνουμε συνεχώς με διαφάνεια και με συνέπεια στις αρχές μας για συνεχή βελτίωση.

·       Συνεχησ Βελτιωση

Η αποκατάσταση των προβλημάτων που προκύπτουν και η εξασφάλιση αποφυγής της επανάληψής τους, είναι βασική μας επιδίωξη. Στόχος μας είναι η πρόληψη και η συνεχής βελτίωση όλων των διαδικασιών της εταιρείας και ιδιαίτερα όσων αφορούν στην ποιότητα των προϊόντων και παρεχομένων υπηρεσιών, στην ασφάλεια των προϊόντων και του προσωπικού μας, στο σεβασμό στο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον.

Οι προσπάθειες για συνεχή βελτίωση της προσφερόμενης ποιότητας είναι διαρκείς και τα αποτελέσματα είναι μετρήσιμα.

·       Ανθωπινο Δυναμικο

Οι άνθρωποι είμαστε η κινητήριος δύναμη αυτής της προσπάθειας. Συνεπώς η εξασφάλιση της πορείας αυτής θα επιτευχθεί μόνο με την προσωπική βελτίωση μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και του ομαδικού πνεύματος. 

 

Σύμφωνα με τα παραπάνω, όλοι στην εταιρία μας δεσμευόμαστε  ότι θα πρωτοστατούμε για την επίτευξη των παραπάνω στόχων με σκοπό:

-     τα προϊόντα που παράγουμε να είναι διαρκώς προϊόντα υψηλής ποιότητας και να ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών μας

-     να παρακολουθούμε και να εφαρμόζουμε τις απαιτήσεις της νομοθεσίας

-     να εκπαιδεύουμε κατάλληλα το προσωπικό

-     να εφαρμόζουμε τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Ορθών Παρασκευαστικών Πρακτικών όπως περιγράφονται στα πρότυπα ISO 9001 και ΙSO 22716 .

 

Όλο το προσωπικό της Tast Group είναι υπεύθυνο και συνεργεί στην υλοποίηση της δέσμευσης της Διοίκησης προς την ΠΟΙΟΤΗΤΑ.